Bunları biliyor musunuz? #1

15.5.15

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ne yapıyorsunuz? Ben kitap okuyamıyorum son girdiğim iki yayındada belittiğim gibi HARRY POTTER'dan sonra hiç okuyasım gelmedi sadece yarılamış olduğum 1 kitabı ve ozan beedle 'ı bitirdim.

Neyse okuyamıyorken bende öğrendiğim duyduğum şeyleri yazmak istedim buraya

1-

Harry demişken bildiğiniz ve bildiğimiz üzere 
Çağlar boyu Quidditch 











ve Fantastik canavarlar nelerdir,nerede bulunurlar?
kitapları tekrar satışta ben quidditch geldi biliyordum  hatta izmir tüyaptan kuzenime aldırdım.Ama fantastik canavarları daha çıkmadı biliyordum,şükür ki ikisi satışta ve 6şar lira indirimle birlikte internetten alacaksanız 4.5tl gibi bişey oluyor.

Biliyor olabilirsiniz ama ilk filmi 18 kasım 2016'da çıkacak olan ve senaryosu bildiğim kadarıyla J.K.Rowling tarafından yazılmış,fantastik canavarlar nelerdir,nerede bulunurlar? 3lemesi geliyor.

Hiç bir HP filmini sinemada izlememiş olan ben için süper bişey çok mutluyum :D

2-
                                                         
Neil Gaiman ile daha şubat ayında Yolun sonundaki okyanusu (tıkla)  okumam ile tanışmış oldum,ve adamın diline anlatışına bittim hemen diğer kitaplarına baktım listeme ekledim hepsini
AMERİKAN TANRILARI kitabının baskısının tükendiğini gördüm.
Daha sonra STARZ kanalının bu kitabın çook önceden dizi yapılmasını istediğini ama bazı anlaşmazlıklar sonucu iptal olduğunu ama ama şimdi yeniden çekimlere başlanacağını okudum.

Bunun üzerine İTHAKİ yayınevine sordum ve yeni baskısının 2015 içinde geleceğini öğrendim. 





3-

Yaz için istiflediğim kitaplardan olan KRALKATİLİ GÜNCESİ serisinin henüz 3. kitabı gelmeye dursun -G.R.R. Martin ile yarışıyorlar galiba hangimiz daha çok küfür yiyeceğiz okuyucudan diye-   kitaplarının dizi olma ihtimali değil olacağını duyurmuş Twitter üzerinden Rothfuss.

Henüz kitapları okumamış olsamda biliyorum ki bayılacam kitaplara bir goodreads puanına baksanıza siz :D o yüzdendir ki kitapların siparişini verdim ama okulumu derslerimi engellemesin diye hatay'a gönderdim direk :) Büttür,yaz okuludur sürünmek istemiyorum o yüzden aramıza epey mesafe koydum kitaplarla yazı bekliyorum 4 gözle hepsi mükemmel olan yaklaşık 20 kitap bekliyor beni evde 

EYYY LANET OLASICA OKUL BİT ARTIK BİTTTTT.
**ilknokta.com da kralkatili 2li set 42tl çoook ucuz inanın bana bitmeden alsın alacak olan.
4-

Narnia serisini aldım 7 kitaptan oluşuyor ve ortalama her biri 200-250 sayfa arasında değişiyor.Final buhranımın bitişine saklıyorum tabi dayanabilirsem.

Size diyeceğim şu ki 4.filmi gelecekmiş narnia'nın hadi bekliyoz bakalım umarım güzel birşeyler çıkarırlar :)
En son güncelleme 2013'e ait çıkacak denmiş umalım ki gerçekten çıksın ben aslan,cadı ve dolap filmini çok beğenmiştim.




Ve son olarakta D&R ve KİTAPYURDU'nun 5tl kampanyalarında acık bahsetmek istedim.



golem ve cin yorumum için için isminin üstüne tıklayın çok güzel bir kitap gerçekten.


hem d&r hem kitapyurdunda 5tl























Bu üçlemeyi bilmiyordum sadece Zaman sandığından Sercanın bu seriyi beğendiğini ve The reading lady onur ablaya önerdiğini okumuştum bir paylaşımın altında.
5tl görünce almak istedim aldım bunları kargoyu bekliyorum :)

Sercan bir kitabı beğeniyorsa yüksek ihtimal beğenirim diye ve goodreads puanları üzerine aldım.

Kötü haber sanırsam sadece 3 kitapta kalacak bu seri diğerlerini çevirmeyecek doğan kitap.Ne yazıkki ileriki kitpların çook daha yüksek puanları var umarım türkçede görürüz ama cıks sanmıyorum.

hem d&r hem kitapyurdunda..

Duman ve kemiğin kızı

Her okuyanın çok beğendiği benimse çok olmasa beğendiğim bir kitap.5tl gibi bir fiyata alın okuyun gerçekten çok yaratıcı bir hikaye.Melekler falan ama güzel melekler :D Hele Brimstone muydu neydi onun dükkanı dişlerle yaptıkları.

Çok beğenmemekle haksızlık etmişim gibi ben bu kitaba tekrar okumam lazım galiba.
sadece d&r da 5 tlye satılıyor.

Yanılmıyorsam Kitap oburları filmi olacağını söylemişlerdi.Beklemedeyiz demi *-*

Ben J.K Rowling in tüm kitaplarını kitaplığımda istiyorum diyorsanız kitapyurdunda  5tl kitap yorumum için ==> Boş Koltuk
Çok beğendim harikaydı desem yalan olur ama ben hiç sıkılmadım okurken ayrıntılı yorumuma bakın isterseniz öyle karar verin.

Bide 3 bölümlük ir dizisi var bu kitabın BBc ve HBO ortak yapımıydı galiba.


SON OLARAK BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUM 

İSİMLER KİTABI 

odtü yayınlarından 2007de yayımlanmış bir kitap.Lisede şans eseri denk geldiğim ve evet ben kitap okurum dediğim kitap bu işte
Kesinlikle tavsiyemdir.Mutlaka alın okuyun mutlaka mutlaka.

5tl gibi bir fiyata bulmuşken kaçırmayın derim yeni alışveriş yapmamış olsam direk alırdım bunu çünkü bendeki korsan ve 8tlye almıştım kaç yıl önce :( :(

İsimler Kitabını alır okursanız mutlaka bana yazın düşüncelerini çok merak ederim.

**Çoğunu kayıprıhtım üzerinde öğrendim











You Might Also Like

2 yorum

  1. Kitap bakımından baya zengin bir yayın olmuş. İlk kitabı merak ettim sahi... Golem ve cin'i ben de o ucuz fiyattan aldım geçenlerde, en kısa zamanda okuyacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzu mutlaka bekliyorum golem ve cin'i okuduktan sonra.Burdan bir daha söylemek istiyorum isimler kitabınıda düşünün derim :) :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bumerang - Yazarkafe

Görüntüleme Sayısı

Bumerang - Yazarkafe

Subscribe