Babil.com'da %50 indirim

1.6.15


Efsane bir kampanyadan haberi olmayanları haberdar etmek maksadıyla yazmak istedim bunu :)

Evet Babilde %50 indirim var ama encard ile yapılan alışverişlerde.Yani Finansbank encard sahiibyseniz yada şuan üye olursanız kart elinize geçince bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Benim gibi ailenizden ayrı bir şehirde okuyorsanız.Eminim sizinde cebinizde mecburiyetten 1-2 veya daha fazlası kart var.

Biraz açıklık getirecek olursam banka kartı yani kredi kartı falan değil.Kartın aidatı yok,havale eft ücreti yok,Online bankacılık bankayla en ufak işiniz yok atm yada online her işi halledebiliyorsunuz.

Evet kartınız varsa yada alacak olursanız Babilden yapacağınız alışverişin yarısı maximum 50tl olmak şartıyla bir sonraki ay hesabınıza iade edilecek.Kampanya Haziran,Temmuz,Ağustos içinde geçerli olacak 31ağustosta son.
Ve her ay için 50 tl iade alabileceksiniz.

Kitap alışverişlerindede çok işe yarıyor.Hele ki şimdi %50 indirim ben direk başvurdum hatta haziran ayı içinde kart elime geçmez diye kuzenimin kartıyla yapacam ilk alışverişimi.
Bu fırsat bir daha ele geçmez mutlaka faydalanmak lazım *-*-*-*-*

Babil.com direk ulaşmak isterseniz tıklayın :)

You Might Also Like

2 yorum

  1. merhaba bloğunuz keşif etkinliğinden buldum ve takibe aldım bende bloğuma beklerim sevgiler :) bu postunuza cok sevindim tesekkürler..

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Ben kartımın gelmesini bekliyorum kitap almak için umarın faydası olmuştur..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bumerang - Yazarkafe

Görüntüleme Sayısı

Bumerang - Yazarkafe

Subscribe